15 Legjobb új mezőgazdasági alkalmazások érdemes letölteni In 2014

A étvágy letölthető mobil alkalmazások megdöbbentő, és úgy tűnik, hogy nincs lassulás a láthatáron. Tény, hogy iOS app letöltés meghaladhatja a 100 millió napi 2017 szerint a mobil elemző Horace Dediu.

Ez a letöltés őrület is óriási hatással lehet a mezőgazdaságra, a mobil app üzletek már tele a http://www.croplife.com/editorial/matt-hopkins/13-new-mobile-agriculture-apps-for-2013/&usg=ALkJrhi2TPeQuqVksaXIeIOAFUC4i2OC2g“>specifikus alkalmazások, hogy az iparág . De minden hasznos app, ott valószínűleg több, hogy lesz elhagyott egy használat után. Fontolja meg 53% Ag kiskereskedők azt mondják, hogy a kevesebb, mint 20% az összes mezőgazdasággal kapcsolatos apps valaha is letölthető a tabletta “legalább heti rendszerességgel,” állítja egy http://www.croplife.com/editorial/matt-hopkins/5-key-trends-in-tablet-use-among-ag-retailers/&usg=ALkJrhhMPdTQNMBAr2aWwyRTIygo0jSpdg“>friss CropLife Media Group tanulmány.

Tehát, hogy segítsen http://www.croplife.com/editorial/matt-hopkins/agriculture-apps-6-things-to-know-before-you-download/&usg=ALkJrhhFfu9_FcQrUibcLcE5J7fGJGAZig“>kiválasztani a megfelelő mezőgazdasági apps a már túlnépesedett mobilkészülék, már kutatott a legújabb is a piacra. Az E lista, én kiválasztott alkalmazásokat, amelyeket be – vagy jelentősen frissített – 2013-ban, és jó esélye van a segítő ag szakemberek végzik munkájukat hatékonyabban 2014 Tekintse meg a diavetítés alatt, hogy melyik apps tette a vágás.

Elismerő oklevél

https://itunes.apple.com/us/app/croplife/id680595327%3Fls%3D1%26mt%3D8%26link%3D2&usg=ALkJrhgLh3c8VbwYTGoo9md0kx6qsJibkg” target=”_blank”>CropLife magazin . Oké, én vagyok, hogy kissé elfogult itt. De CropLife magazin a megbízható, exkluzív információforrásként szolgáló mezőgazdasági értékesítési csatorna. Kiskereskedők, a forgalmazók és a gyártók a mezőgazdasági piacon támaszkodnak CropLife megérteni, hogyan trendeket és eseményeket belül és kívül egyaránt az ipar hatással lesz a vállalkozások és a gazda-ügyfeleiknek. Ez az ingyenes alkalmazás egyesíti a tartalmat, hogy a közönség tiszteletben tartja, és bízik abban, az interaktivitás és a kényelem az iPad. http://www.croplife.com/management/5-compelling-reasons-to-download-croplife-magazine-on-your-ipad/&usg=ALkJrhisK1qAaQfT9WRHmDfIxf_huWIqkQ“>További információ itt .

Optimizer 2.0 (update). Az új funkciót Advanced Ag Solutions LLC modellek várhatóan öntözés csökkentése adatbevitel a mezőgazdasági termelők és a termés tanácsadók. Ez is része a cég Optimizer 2.0 app, amely szintén a közelmúltban bemutatta a képes letölteni változó sebesség fájlokat, hogy ellenőrizzék a vetőmagot, valamint a nitrogén aránya a területen annak Solver funkció. Az app használ időjárás és a talaj nedvességtartalmát, valamint növénytermesztési igények és közös gyakorlatok terület gazdák megbecsülni, ha a mezőgazdasági termelő nem be-vagy kikapcsolása az öntözés pivot. A szoftver lehetővé teszi majd, hogy a felhasználó egyszerűen szerkesztheti öntözött árak és időzítése olyan esetekben, amikor a becslések az öntözés lehet le. (Elérhető a legtöbb eszköz)

Apache-on megy. Ez a mobil app Equipment Technologies segítségével a felhasználók megismerhetik a előnyeit és az Apache permetező egy virtuális 360 sétát, részletes specifikációk és képek és videók minden Apache permetező modell. (IPad)

CP termékek számológépek. Ezek a mobil alkalmazások lehetővé teszik a felhasználók, hogy hozzanak létre vonatkozó számításokat CP fúvókák, mind a légi és a földi. Tudniuk kell, hogy mi a legjobb tipp a repülőgép? CP Products kalibrálás alkalmazás segít kitalálni. Eközben, az áramlási sebesség számológép alkalmazás segítségével a felhasználók meghatározzák a legjobb tipp és nyílásainak a permetező. (Android, iPad, iPhone)

totheshelf. Ez a mobil app AGROTYPOS SA köti a termelőket, hogy a kereskedők és fordítva. totheshelf kíván építeni a globális hálózat a mezőgazdasági termékek eladók és vevők. A mezőgazdasági termelők, szövetkezetek, nagykereskedők, brókerek, az importőrök, az exportőrök, az ipar, a kiskereskedők és bárki, aki magában foglalja az állati vagy növényi eredetű termékek kereskedelmi alkalmazást le lehet tölteni, és keresik az új ügyfelek és üzleti partnerek. Az alkalmazás érhető el minden országban és két nyelven, angol és görög. (IPad, iPhone)

VRPETERS (Vehicle Gördülő Prevention Felnőttoktatás Emergency Reporting System). Kifejlesztett University of Missouri kutatói, VRPETERS képes észlelni jármű ütközése, oldalsó és hátsó felborulása és hosszabbítás miatt centrifugális erő, miközben bekapcsolja görbék. Abban az esetben, baleset, VRPETERS továbbítja sürgősségi értesítések előre meghatározott kapcsolatokat automatikusan. VRPETERS életet menthet megváltoztatásával az emberi viselkedés, mint a képzési eszköz; amely figyelmeztető üzenetek az üzemeltetőt, hogy a balesetek megelőzése; csökkenti a telepítési időt mentőcsapatok; és biztosítja a GPS koordinátákat, a dátum és az idő a baleset. (Android, iPad, iPhone)

Éghajlat App. Ez University of Nebraska-Lincoln app segíti a mezőgazdasági termelőket követni kulcs hőmérsékleten. A Climate App közzé térképek azt mutatják, legújabb magasságra, mélypontra került, és a talaj hőmérséklete. A High Plains Regional Climate Center UNL School of Natural Resources megjelent az alkalmazás, hogy a mezőgazdasági termelők figyelmét a hőmérséklet-tartomány, amely hatással lehet a termelési időzítés. A Climate App honlapja jelenleg bemutatja öt lehetőség: “Maximum hőmérséklet (F) tegnap”, “minimális hőmérséklet (F) tegnap,” a “7 nap átlaga talajhőmérséklet (4”) “,” 1 nap talajhőmérséklet (4 “),” és az “1 nap Csapadék Total.” Minden opció linkeket a térképet egy színskála, amely jelzi az adott helyi információkat. (Elérhető a legtöbb mobil eszközök)

iCropTrak Talaj App. cseréje a PrecisionEarth mobil app, Cogent3D bemutatta az új http://www.croplife.com/equipment/precision-ag/icroptrak-soil-app-replacing-precisionearth-for-soil-sampling/&usg=ALkJrhig1vi-GuiA6yfq6jfejs9XI2kubw“>iCropTrak Talajmintavétel kb . iCropTrak talaj mehet a bejelentkezés a mező minta három kattintással; új termelők, gazdaságok, mező határait és zónák az iPad, miközben ezen a területen; és export talajmintavétel eredményeit, míg a terepen egy gomb e-mailben, hogy a labor és az ügyfél a szinkronizálást a felhő, egyéb IKT-felhasználók és az export az iCloud. (iPad)

Keresi a több mezőgazdasági apps? Győződjön meg róla, hogy nézd meg az utóbbi jelent meg: