Euro Discount Club kártyahasználati felmérése

http://www.edc.hu/

Az Euro Discount Club szolgáltatásának fejlesztése érdekében szeretné megismerni a kártyabirtokosok kártyahasználati szokásait és igényeiket arra vonatkozóan, hogy milyen típusú elfogadóhelyeken szeretnének vásárolni a közeljövőben.

Ennek érdekében kártyahasználati felmérést végzünk, melyet erről a linkről érhet el: http://goo.gl/ItHCgQ

A kérdőív által gyűjtött visszajelzések a kártyatulajdonosok elégedettségén felül a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara érdekeit is szolgálja, hiszen az eredményeket Önökkel is megosztjuk! Jutalékos rendszerünk bevezetésével szervezetüknek közvetlen bevételt generál az aktív kártyahasználat, ebből adódóan a felmérésnek köszönhetően láthatják majd, hogy 2015 elejétől nagyságrendileg mekkora bevételre számíthatnak.

Az Euro Discount Club nem rendelkezik a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara kártyatulajdonosainak elérhetőségeivel, ezért kérjük, hogy a kérdőívet küldjék el a kártyatulajdonosok e-mail címeire!

Hogy megkönnyítsük a munkájukat, készítettünk egy levelet, mellyel a kérdőívet elküldhetik a kártyatulajdonosoknak, ennek használata természetesen opcionális.

Tisztelt Kártyatulajdonos!

Örömmel értesítjük, hogy partnerünk az Euro Discount Club kártyahasználati felmérést készít, mellyel az Önök válaszai alapján szolgáltatásuk színvonalát szeretnék javítani!

Kérjük Önöket, hogy töltsék ki a kérdőívet, mely maximum 2 percet vesz igénybe! A kérdőív kitöltése anonim, a személyes adatok megadásával pedig személyre szabott exkluzív ajánlatokat kaphatnak!

A kérdőívet az alábbi linken érheti el: http://goo.gl/ItHCgQ

Üdvözlettel:

Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara

Köszönjük, hogy együttműködésükkel segítik munkánkat!

Üdvözlettel:

Kapus Zsófia

irodavezető