Revycare® – A jövő kihívásaira fejlesztve

 

Hazánkban a gazdák a kalászos növények gomba betegségei ellen túlnyomó többségben azol tartalmú szereket alkalmaznak. A kórokozók széles köre ellen hatásosak, felszívódó készítmények, jó ár-értékkel rendelkeznek. Az elmúlt években tapasztaltuk, hogy az EU-ban a hatóanyagok újra-engedélyeztetése során számos, régóta használt fungicid került visszavonásra és ez a következő években is folytatódni fog. Ez elsősorban a nálunk kedvelt azol tartalmú termékeket fogja érinteni, a felülvizsgálatok után felhasználható azol hatóanyagok száma pedig korlátozott lesz. Ennek köszönhetően 2-3 éven belül a most használt kalászos gombaölőszerek helyett más megoldást kell választani.

Az egyre szűkülő termékek során még inkább felértékelődik a BASF új fejlesztésű azol hatóanyagát tartalmazó Revycare® kalászos gombaölőszer következő évi bevezetése.

A Revycare® az első izopropanol azol, a Revysol® (mefentriflukonazol) és a kiváló strobilurin, a piraklostrobin gyári kombinációja.

A két hatóanyag egymást kiegészítve a Tango® Star-hoz hasonlóan a levélbetegségek széles köre ellen hatékony. (Kalászfuzárium elleni engedélye folyamatban van).

A Revycare®-ben található piraklostrobinnak köszönhetően a Tango® Star-nál markánsabb a termésnövelő hatása, zöldebb a levélzet, intenzívebb a fotoszintézis, jobb a nitrogén-, a vízhasznosulás, megnő a növény stressztűrő képessége. Az AgCelence® hatás előnye alacsony – fertőzésmentes kísérletekben is megnyilvánul.

A Revycare® speciális formulációjának köszönhetően nagyon gyorsan és rövid időn belül a termék nagy része felszívódik a növénybe. Ezért kimagasló a gyógyító hatása, a többi azol készítményekkel ellentétben hideg időben is hatékony, valamint kiemelkedő az esőállósága és ellenállósága a káros UV sugárzással szemben.

A gyors felszívódást követően a hatóanyagok folyamatosan és egyenletesen áramlanak szét a levél belsejében, ami alapot ad a betegségek elleni biztos hatásnak, a hosszú hatástartamnak.

Javasolt dózisa 0,75 l/ha a korai lombbetegségek ellen, 0,75-1,0 l/ha a zászlóslevél védelmére. Kijuttatható szárbaindulástól virágzás végéig, évenként két alkalommal. A legfontosabb kalászos növényekben engedélyezett a használata.

 

 

Gazdáknak okosan – már 4 kultúrában elérhető a Kedvezményklub!

Termelőknek nyújtott kedvezményekkel segíti a 2017-es növényvédelmi szezon sikerét a BASF

A BASF csapata évek óta kellemes meglepetésekkel indítja a szántóföldi növénytermesztési szezon azzal a céllal, hogy megkönnyítse a termelők munkáját. A cég szakmai eszközrepertoárja a különleges szakmai kiadványoktól, a tematikus weboldalakon át a különleges árakcióig terjed.

Az elmúlt években bevezetésre került, vásárláskor árkedvezményt biztosító – online igényelhető –kuponok nagy népszerűségnek örvendenek a gazdák körében, hiszen az így megtakarított összegeket akár már a szezonon belül arra fordíthatták, amire csak szerették volna.

A termelői visszajelzések alapján a 2017-es évtől a BASF KEDVEZMÉNYKLUB immár 4 kultúrában elérhető. A kalászos, repce, napraforgó és szója termesztői a BASF legnépszerűbb termékeire igényelhetnek kupont a Kedvezményklub weboldalán 1 regisztrációval.

Természetesen a BASF korábbi kuponakcióiban résztvevő partnerek regisztrációja érvényes maradt, viszont jó hír, hogy a felület megújult, immár mobilról, tabletről is könnyen elérhető – az egész szezonon át.

Érdemes minél előbb felkeresni a www.kedvezmenyklub.basf.hu oldalt – akár már a kezelések tervezése során – hiszen 9 különféle termékre igényelhetünk kuponkedvezményt, így jóval olcsóbban hozzájuthatunk a legjobb BASF termékekhez!

Az akcióban résztvevő termékek:

Biathlon 4D – Opera New – Osiris – Pictor – Spectrum – Pulsar Plus – Corum+Dash HC – Caramba Turbo

Egy kis ízelítő az elérhető hektárköltség-megtakarításból:

  • A kalászosok esetében akár nettó 5000 Ft/ha

  • A napraforgó esetében akár nettó 6850 Ft/ha

  • A repcében a tavaszi regulátoros és gombaölő szeres kezelés hektárköltségéből akár 2000 Ft/ha

  • A szója esetében a gyomirtás költségeiből akár nettó 1100 Ft/ha

Kezdetnek nem rossz, igaz?

További részletek a Kedvezményklub weboldalán olvashatók.

Okos gazdák, kedvezményre fel!


 4 NÉPSZERŰ BASF TERMÉK 2017-BEN HIHETETLENÜL KEDVEZŐ VÉGFELHASZNÁLÓI ÁRON

Az árak magukért beszélnek:

  • Tango® Star                ajánlott végfelhasználói ár: nettó 6590 Ft/l*

  • Pulsar® 40 SL             ajánlott végfelhasználói ár: nettó 11 900Ft/l*

  • Fendona® 10 EC        ajánlott végfelhasználói ár: nettó 9 999Ft/l *

  • Jumbo® Extra OD       ajánlott végfelhasználói ár: netttó 55 700Ft/csomag*

 

Higgyen a szemének, és az ajánlat részleteiért már ma keresse fel kereskedőjét!

*a hirdetés nem minősül ajánlattételnek, avásárlás feltételei kereskedőnként változhatnak