Szakmai kirándulás Veszprém 2016.04.22. Péntek. CHEMARK Kft., MTD Hungária Kft. gyárlátogatás. Részvételi díj 4000 Ft. Jelentkezési határidő 2016.04.10.

CHEMARK Kft Peremarton

Növényvédőszer formálás: A vállalat vizes szuszpenzió, illetve szuszpo-emulziók, emulgeálható koncentrátumok, porok formálását végzi. Éves kapacitásunk meghaladja a 25 000 tonnát. A formáló üzemben gyártott termékek mennyisége az elmúlt néhány év átlagában meghaladta a 12 000 tonnát.

Növényvédőszer csomagolás:

Logisztika:

Kis kiszerelésű növényvédőszer kereskedelem:

MTD Hungária Kft.

A termékpaletta évről-évre bővül. A nemesvámosi üzemben a legváltozatosabb tolós fűnyírók, kapálógépek, gyeplazítók, motoros kaszák és egyéb kézi mozgatású termékek mellett hómarók és rider fűnyírók készülnek. A közel 20 ezer négyzetméteren működő termeléssel a régió egyik kiemelkedő foglalkoztatójának számít.

Az MTD Hugária Kft. által Magyarországon forgalmazott márkák: az MTD, mely a hobbikertészeknek kínál kiemelkedő teljesítményt kedvező áron, a WOLF-Garten, ami egyesíti a magas minőséget és az innovációt, és a CubCadet, a prémium márka, a professzionális kertápolók számára.

Lehetőséget biztosítunk egyedileg a Veszprémi megújult Állatkert megtekintésére.

Hazafelé a Somlói-hegyen borkóstolót és késői ebédet szervezünk.

INDULÁS reggel 7:00 Nagy TESCO benzinkút.