Kamarai rendezvények és kirándulások! Jeli közgyűlés, A Magyar narancs nyomában.

Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Vas Megyei Területi Szervezete meghívja tagjait a 2017.04.28.-án 13:00 órakor tartandó rendkívüli közgyűlésére. Amennyiben a Közgyűlés nem határozatképes, az ismételt Közgyűlést azonos napirendi pontokkal 2017.04.28.-án 14:00 órakor tartjuk. Az ismételt Közgyűlés a megjelentek számára létszámtól függetlenül határozatképes.

Közgyűlés helyszíne: Jeli Arborétum

Napirendi pont: VMNK alapszabályának módosítása / Kamarai eszközök ingyenes bérbeadása/

Előadó: Both Gyula Elnök, Börzsönyiné Dr. Kiricsi Szilvia ügyvéd

A nap további programjai:

1.      Séta az Arborétumban erdészekkel és botanikusokkal, vakok ösvénye, az új kilátó, Sziklás-hegység, Mississippi völgye/Ruborits Tamás, Varga Péter, Both Gyula/

2.      A kamara új eszközeinek bemutatása, drón reptetés

3.      Bogrács és beszélgetés

A nap mottója: Egy tapasztalt növényvédős hozzon magával egy fiatalt, egy fiatal növényvédős hozzon magával egy alapitó tagtársat.

img 1259 img 1263

Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Vas Megyei Területi Szervezete tagjainak kirándulást szervez 2017. május 12-én. A Magyar narancs nyomába indul a csapat.

Program:

6:30 indulás a Nagy TESCO benzinkutjától

Cserszegtomaj az első megálló: Horváthné Dr. Baracsi Éva egyetemi docens Georgikon Kertészeti tanszék fogad minket és vezetésével megnézzük a narancstermesztő árkot és a még megmaradt növényeket. Természetesen ha már ott vagyunk megkóstoljuk Bakonyi Karcsibácsi által nemesített cserszegi fűszeres borocskát.

NAIK Szőlészeti Borászati Kutatóintézet, Badacsony Dr. Májer János igazgató Úr fogad minket.

Beszélgetünk a magyar narancsról, megismerkedünk az új fajtákkal, megnézzük az intézetet, beszélgetünk a szőlő betegségekről. Megkóstoljuk a 6 legígéretesseb fajtából készült bort. A maradék időben séta a Balaton parton.

A kirándulás önköltségi díja: 7000 Ft. A buszt a szakmai útra a VMNK állja. /MAX:30-35FŐ/

Az ár tartalmazza: 2 borkóstoló, 1 sajttál a kóstolóhoz, bőséged ebéd

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ MINDKÉT RENDEZVÉNYRE: 2017.04.17.

narancs

 

vmnk

elnok@vmnk.hu

703386304 sms