Létrejött a DuPont és a Dow közös vállalata

Örömmel értesítjük Önt, hogy a DuPont és a Dow Chemical Company vállalatok DowDuPont néven történő egyesülése megtörtént. Ez rendkívül fontos lépés ahhoz, hogy az egyesülést követő 18 hónapon belül létrejöhessen egy önállóan működő, független Mezőgazdasági Vállalat. A DuPont és a Dow AgroSciences egyesített erősségei megnövelik az új Mezőgazdasági Vállalat lehetőségeit a technológia és tudomány területén, tovább segítve ezzel ügyfeleink eredményesebb üzleti tevékenységét.

Elkötelezettségünk a termelő parnereink sikere iránt a Mezőgazdasági Vállalat felépítésének folyamata alatt is változatlan és törekszünk arra, hogy a változás ne okozzon fennakadást. Továbbra is az Önök elvárásainak megfelelő támogatást nyújtunk és folyamatosan biztosítjuk kiemelkedő termékeinket.

A Dow AgroSciences, a DuPont Pioneer és a DuPont Crop Protection termékei ezután is a megszokott csatornákon keresztül lesznek elérhetők.

A DuPont Pioneer, a DuPont Crop Protection és a Dow AgroSciences egymást kiválóan kiegészítő kutatási programjainak egyesítésével a létrehozni kívánt Mezőgazdasági Vállalat abban a helyzetben lesz, hogy a termelők legösszetettebb problémáira is innovatív megoldások még szélesebb körét tudja kínálni. Ez a következőket jelenti:

            Széles termékkínálatot a vetőmagok és a növényvédelem terén.

            Új, innovatív termékeket a termelékenység és jövedelmezőség növelésére.

            További fejlesztéseket az adatelemzés, a precíziós mezőgazdaság, a jobb termés-biztonság és az ígéretes, új technológiák terén.

Kérjük, hogy továbbra is tiszteljen meg bennünket bizalmával. A DowDuPont Mezőgazdasági Üzletágában az egyesülő vállalatok ügyféladatait közösen kezeljük, hogy szolgáltatásainkat és ajánlatainkat ésszerűsíthessük. Ha szeretné áttekinteni az információkat az adatvédelemmel kapcsolatos elkötelezettségünkről, látogasson el a következő webhelyek egyikére: DuPont Adatvédelmi nyilatkozat vagy Dow Adatvédelmi nyilatkozat   

Pierre Flye Sainte Marie

EMEA Commercial Business Leader

DowDuPont Agriculture Division  

dow