GRECO Biztosító tájékoztatása a 2019. évi biztosítási lehetőségekről.

pdf      word

                                           Tagogok megbizás

 

Az anyagok a MNOK központi honlapján is elérhetőek a hírek rovatban. Mindhárom dokumentumra szükség van az új  tagoknak a jelentkezésénél, kérem, hogy scannelve, cégszerűen aláírva küldjék vissza ezeket a megadott e-mail címekre.

ÚJDONSÁGOK:

 

NÖVÉNYBIZTOSÍTÁS:

A Kamara elnökségével egyeztetve szeretnénk a szakmai felelősségbiztosítási programhoz hasonlóan egy díjtámogatott növénybiztosítási lehetőséget is felajánlani a Tagságnak az általuk tulajdonolt / bérelt területeken lévő növénykultúrák biztosítására. Igény szerint ez kibővíthető a tanácsolt területekre is, ha a cég / őstermelő  szeretne kapcsolódni ehhez a közösséghez.

Előnyök: kiemelt partnerség, nagyobb kockázatközösség, kedvezőbb díj, kár esetén szakmai segítség nyújtása

Mellékelten küldöm az igényfelmérő lapot a díjtámogatott növénybiztosításokhoz. Bármelyik magyarországi biztosító ajánlatát tudjuk közvetíteni természetesen, de az igények felmérése után szeretnénk egy biztosítónál elhelyezni a szerződéseket, hogy a volumen miatt nagyobb kedvezményt tudjunk kialkudni a Tagság részére.

A díjtámogatás mértéke 2019-ben is várhatóan változatlan marad a 2018-ban elérthez képest, amely az „A” típusnál (összkockázatú – fagyok (téli, tavaszi, őszi) jég, tűz, vihar, aszály, felhőszakadás) 65%-os mértékű, a „B” ill. „C” típusnál pedig 40%-os volt.

A keretösszeget megnövelték 1 Mrd. forinttal, ez mindenképpen jó hír a termelőknek, mert így összesen 5 Mrd. Ft kerülhet kifizetésre.

 

UTASBIZTOSÍTÁS:

NOOK-2019 kóddal 10%-os kedvezmény a Kamara tagjainak a www.biztositas.hu portálon bármely biztosítónál. (A portál cégünk on-line cége, így tudjuk ezt a kedvezményt nyújtani a Tagságnak.)

Együttműködésüket előre is köszönöm!

Varga Zsolt

Értékesítési Vezető

GrECo JLT Hungary Biztosítási Alkusz Kft.

Új címünk:

H-1113 Budapest

Nagyszőlős u. 11-15.

Tel.: +36 1 206 91 29

Mob.: + 36 20 292 3373

Fax: +36 1 206 91 02

mailto: z.varga@greco.hu

www.greco-jlt.com

www.jltgroup.com