2021. március 16-tól, három évi szünet után, az ADAMA Hungary Zrt. portfoliójában újra elérhető a tau-fluvalinát hatóanyagú rovarölő permetezőszer KLARTAN 24 EW márkanéven.

Tisztelt Partnerünk!

Örömmel értesítjük, hogy 2021. március 16-tól, három évi szünet után, az ADAMA Hungary Zrt. portfoliójában újra elérhető a tau-fluvalinát hatóanyagú rovarölő permetezőszer KLARTAN 24 EW márkanéven.

A KLARTAN 24 EW (analóg készítmények: Mavrik 24 EW, Monospel 24 EW) széles hatásspektrumú, a legfontosabb szántóföldi és kertészeti kultúrában engedélyezett készítmény. A rovarkártevők elleni védekezés legérzékenyebb szegmensében, a virágzásban nappal is alkalmazható, így a méhkímélő technológia nélkülözhetetlen elemét képezi.

Az EU által 2011-ben indított hatóanyag újraértékelések kapcsán elrendelt szerkivonások az elmúlt években tovább folytatódtak, amely a rovarölő szer piacot is érzékenyen érintette. A tau-fluvalinát egyike a kevés számú, a magyar gazdák számára továbbra is rendelkezésre álló rovarölő szer hatóanyagnak.

A KLARTAN 24 EW a megszokott minőségi csomagolásban, 1 ill. 5 literes kiszerelésben kerül forgalomba. Megrendelhető az Adama Hungary Zrt. kereskedelmi partnereinél, ill. az egyéb növényvédőszer értékesítési csatornákon.

A KLARTAN 24 EW-vel kapcsolatos további információkért kérjük látogasson el honlapunkra https://www.adama.com/magyarorszag/hu/, vagy keresse régiós szaktanácsadóinkat.

Budapest, 2021. március 16.

ADAMA Hungary Zrt.