Kedves Kollégák,
Szeretettel invitálunk Benneteket a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Zala Vármegyei Szervezete szervezésében, a
IV. Növényorvos Sportnap
rendezvényre.
Időpont: 2023. augusztus 25. (péntek) 09:30
Helyszín: PE Georgikon Kar Sportcentrum, Keszthely Festetics u. 5. – egyetemi Kollégium mögötti sportpálya
A sportnap gerincét a vármegyék futballcsapati közötti kispályás játék képezi, ezért a nevező megyék részéről fontos, hogy futballcsapatukat szervezzék össze. A meccsek klasszikus kispályás 5+1-es összeállításban 2×10 perc játékidőben fognak zajlani. Több vármegye nevezése esetén csoportokat sorsolunk a helyszínen, majd a csoport meccseket követően a győztesek tovább jutásával folytatódik a játék.
A csapatokban kizárólag növényorvosi igazolvánnyal rendelkező növényvédő mérnökök, növényorvosok játszhatnak, amely esetben játékosként elismerjük a Növény- és Talajvédelmi Osztályokon, valamint a Növényorvosi Kamaránál dolgozó, de kamarai tagsággal nem rendelkező kollégákat!
További nevezhető sportágak: asztalitenisz, tollaslabda, darts!
Megkérünk minden résztvevő vármegyét, hogy egyben bográcsfőzéshez szükséges csapatot is hozzon magával, ugyanis a sportesemények zajlása közben minden megye elkészítheti a saját választás szerinti bográcsosát. A bográcsozáshoz minden megye részére a helyszín biztosított. Fontos, hogy a bográcsozáshoz szükséges kellékeket (bogrács, állvány, gázégő, napernyő stb.) és az ételhez szükséges hozzávalókat minden vármegyének hoznia szükséges! Kérjük, hogy az a vármegye, aki nem szeretne bográcsost készíteni jelentkezéskor jelezze!
A hűtött italok és egyéb más kellékek biztosításáról a Zala Vármegyei Szervezet gondoskodik!
A költségek közös képviselete érdekében a vármegyék nevezési díja 75.000 Ft.
A nevezési határidő: 2023. augusztus 15. A nevezési és részvételi szándékot kérjük elküldeni a zalaelnok@gmail.com email címre. Személyes kérdés esetén nyugodtan forduljatok Varga Zsolt (+36 20 217 9256), Gaál Orsolya (+36 20 571 7620), Kabai Gábor (+36 30 4022172) kollégákhoz!
Növényorvosok közös napja! Számítunk a részvételetekre!
Üdvözlettel, Zala Vármegyei Szervezet Vezetősége
Dr. Varga Zsolt           Gaál Orsolya            Kabai Gábor
elnök                                alelnök                             titkár

Sportnap meghívó-Zala 2023