PREGA konferencia és csapatépítő a VMNK támogatásával – 2024.02.07.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2024.01.21.

Kedves Tagtársak!

Az idei évben lehetőségük nyílik VMNK tagoknak kedvezményes belépőjeggyel részt venni a 2024.02.07. napon megrendezésre kerülő exkluzív PREGA konferencián, ahol számos valós, szántóföldi, kertészeti, állattenyésztési és modern tapasztalatot bemutató szakmai előadás is várja a közönséget.

Helyszín: Budapest, AquaworldResort ****, 1044, Budapest Íves út 16.

Szeretnénk felhívni a figyelmet a konferencián való részvételi lehetőségre, amellyel egybekötve – csapatépítő jelleggel – a kamarán belüli összefogást is szeretnénk erősíteni. A kamara 10 db 1 napos jegy árának megfelelő összeggel támogatja a jelentkezőket. A hozzájárulás személyenkénti összege a jelentkezők számától függ! Tehát ha tíznél több jelentkező lesz, eloszlik per főre az összeg és a fennmaradó költségeket a jelentkezőnek kell utalás útján rendezni az Agroinform felé, Borhi András segítségével. Az 1 napos lehetőségnél ebéd, kávé és frissítők várják a vendégeket.

A helyszínre történő utazás elsősorban egyénileg, létszám függvényében kisebb csoportokban szervezhető.

Főszervező: Borhi András

JELENTKEZNI és érdeklődni a részletekkel és ügyintézéssel kapcsolatban nála lehet az alábbi elérhetőségeken: 06/20/591-3244, borhiandras@gmail.com

Hivatalos weboldal: www.prega.hu