Tisztelt Kamarai Tagok, tisztelt Gazdálkodók!

Megjelent a Vegyszeres gyomirtás és termésszabályozás című könyv aktualizált, frissített kiadása, Kádár Aurél szerkesztésében. A kiadvány hasznos segítség a gyomirtások tervezésénél, de kiváló forrás az ismeretek megszerzéséhez és frissítéséhez is.

A „Kádár-féle zöld könyv” 9000 Ft/db áron megvásárolható. A megrendelést az info@vmnk.hu címen lehet leadni, darabszám, pontos név, elérhetőség és esetleges szállítási igény megjelölésével. A megrendelés beérkezése után díjbekérőt állítunk ki, melynek átutalása után a könyvet személyesen, GLS szállítással, vagy postai úton lehet átvenni. Amennyiben az átvétel nem személyesen történik, a szállítás díját a díjbekérőn feltüntetjük, a könyv kiküldésre csak a teljes összeg beérkezése után történik meg.
Emellett személyes átvételre a Medosz Kft.-ben is van lehetőség, kizárólag kézpénzes fizetéssel. Ezzel kapcsolatban Poór Boglárka (20/5735-909) titkárt keressék.

A Kamaránál van még néhány példány Dr. Magyar László: A gyommagvak terjedése című könyvéből is, ez azonos feltételekkel, 8190 Ft/db áron vásárolható meg.