Idén ötödik alkalommal került megrendezésre Keszthelyen a Növényorvos Sportnap 2024. augusztus 30-án, amelyre az ország minden részéből érkeztek a csapatok. Az egész napos rendezvény gerincét most is a vármegyék futballcsapatai közötti kispályás játék képezte, ahol a vasiak is megmérettették magukat. A nagy meleg ellenére töretlen lelkesedéssel futballoztuk magunkat egészen a középmezőnyig. Ezúton is gratulálunk az egész csapatnak!

A focin kívül dartsban is részt vettünk, ahol a címvédő Tüskés György az idei évben is az első helyet szerezte meg. Szívből gratulálunk neki is!

Természetesen a főzőversenyen való részvételünk sem maradhatott el, idén szürkemarha került a bográcsba, amiből egy laktató gulyást főztek a serény csapattagok Borhi András receptje alapján. A zsűri ebben az évben egy halászlének szavazta meg a legfinomabb ételnek járó első helyezést.

Köszönjük szépen Zala vármegyének a színvonalas szervezést, a remek hangulatot, a versenyeken résztvevő csapattagoknak pedig a lelkes közreműködést!

 

 

 

VMNK