Spray2RateNGe Kalkulátor

Spray2RateNGe Kalkulátor

Friss hírek

Tagline

Ingyenesen használható a permetlé optimális beállításához segítséget nyújtó kalkulátorunk Kwizda Agro, Arysta LifeScience támogatással. ITT

Bővebben...
Webes analízis

Webes analízis

Tagline

Kamaránk saját fejlesztésű programja. Hogy pontosabb mérési eredmények legyenek. Felület analízis Megszámolás Kárbecslés

Bővebben...
Pest monitor

Pest monitor

Tagline

Elindult a nyugati határ menti megyék közös honlapja. Három nyelven fog üzemelni. Minden közérdekű kártevőről információkat fog közölni. Mindenkitől várunk…

Bővebben...

Aktuális ajánlatok

Folytatjuk egy küldöttközgyűlés margójára című cikkünket. Részválaszokat kaptunk, de sok kérdés még megválaszolatlan maradt. Közöljük Dr. Tarcali Gábor Elnök Úr levelét.

 pdf                                                                 Microsoft Word 2013 logo.svg 

Tájékoztatás kamarai alapszabály módosítás érvénytelenségéről. KATT AZ IKONOKRA

Elnök Úr levelére feltett kérdések, amire nem kaptunk választ:

Ha nem volt első közgyűlés, akkor a 9:30 volt az első és igy az határozatképtelen lett volna, mert a meghívó is hibás volt, nem 51, hanem 57 fő kellett volna a határozatképességhez. Ha az első időpontban megtörtént a KKGY megnyitása és bezárása, csak akkor érvényes az okfejtés egyrésze.

Ha nem volt első KKGY az egész érvénytelen történet.

Egy közgyűlési határozat elbírálása a KKGY feladata, erre a Vezetőségnek nem igazán van joga. Véleményt mondhat, mint bárki más, de érvényességét, vagy érvénytelenségét a KKGY mondhatja ki, a bíróság, a Felügyeleti szerv is először felszólít a törvénytelenség megszüntetésére.

14./2018.03.21.KKGY határozat: a küldöttközgyűlés 33 igen szavazattal, 7 ellenszavazat és 2 tartózkodás mellett elfogadta a határozathoz mellékelt (1. melléklet) 2017. 05. 26.-i békéscsabai kihelyezett elnökségi ülésen hozott VII./2017.05.26. számú elnökségi határozatban rögzített Alapszabály módosítási javaslatokat.

Ez hogy lehet egy hatályos határozat, amikor az alapszabály módosításról szóló határozat, amihez kétharmad kell. Ez egy alapszabály módosítási javaslat volt. Ettől még a Békéscsabai határozat nem érvényes KKGY határozat, mert nem az volt a szavazás tárgya. Nem volt a módosítás, hogy ez egy többségi határozat a KKGY részéről. Tehát ne vezessük félre a tagságot. A Békéscsabai elnökségi határozat alapszabály módosításról szólt, a benne foglaltak sem érvényesek jelenleg.

Idéznénk kérésre a 2017. KKGY határozataiból. Nem tudjuk a látható többség milyen mértékegység. A szavazatszámlálásnál hol elfogadott mértékegység ez?

12./2017.III.29.KKGY határozat: a küldött közgyűlés látható többséggel megszavazta, hogy Dr. Tarcali Gábor elnök jelölt felkerül a szavazólapra.

15./2017.III.29.KKGY határozat: a küldött közgyűlés látható többséggel megszavazta, hogy Antal Zoltán elnökségi tag jelölt felkerül a szavazólapra.

 

Eseménynaptár

Felügyelői körzetek

Felügyelői körzetek 2019 Vas megye

Vas Megyei Kormányhivatal Növény- és talajvédelmi Osztály

Vas megye méhsürüség

mehsuruseg [320x200]

Média partnerünk

banner-280x320

Partnereink

Ügyvédünk:

Börzsönyiné Dr. Kiricsi Szilvia

30 6865013

Üzemorvosunk:

Dr. Bakó Ildikó  30 9367266

Új Veszélyes kártevők

1242238532955189965Biohazard.svg.med

Előrejelzés

   Elorejelzes kicsi

 

PEST monitor

Google Maps logo

Sajtó szoba