Spray2RateNGe Kalkulátor

Spray2RateNGe Kalkulátor

Friss hírek

Tagline

Ingyenesen használható a permetlé optimális beállításához segítséget nyújtó kalkulátorunk Kwizda Agro, Arysta LifeScience támogatással. ITT

Bővebben...
Webes analízis

Webes analízis

Tagline

Kamaránk saját fejlesztésű programja. Hogy pontosabb mérési eredmények legyenek. Felület analízis Megszámolás Kárbecslés

Bővebben...
Pest monitor

Pest monitor

Tagline

Elindult a nyugati határ menti megyék közös honlapja. Három nyelven fog üzemelni. Minden közérdekű kártevőről információkat fog közölni. Mindenkitől várunk…

Bővebben...

Aktuális ajánlatok

GRECO Biztosító tájékoztatása a 2019. évi biztosítási lehetőségekről.

pdf      word

                                           Tagogok megbizás

 

Az anyagok a MNOK központi honlapján is elérhetőek a hírek rovatban. Mindhárom dokumentumra szükség van az új  tagoknak a jelentkezésénél, kérem, hogy scannelve, cégszerűen aláírva küldjék vissza ezeket a megadott e-mail címekre.

ÚJDONSÁGOK:

 

NÖVÉNYBIZTOSÍTÁS:

A Kamara elnökségével egyeztetve szeretnénk a szakmai felelősségbiztosítási programhoz hasonlóan egy díjtámogatott növénybiztosítási lehetőséget is felajánlani a Tagságnak az általuk tulajdonolt / bérelt területeken lévő növénykultúrák biztosítására. Igény szerint ez kibővíthető a tanácsolt területekre is, ha a cég / őstermelő  szeretne kapcsolódni ehhez a közösséghez.

Előnyök: kiemelt partnerség, nagyobb kockázatközösség, kedvezőbb díj, kár esetén szakmai segítség nyújtása

Mellékelten küldöm az igényfelmérő lapot a díjtámogatott növénybiztosításokhoz. Bármelyik magyarországi biztosító ajánlatát tudjuk közvetíteni természetesen, de az igények felmérése után szeretnénk egy biztosítónál elhelyezni a szerződéseket, hogy a volumen miatt nagyobb kedvezményt tudjunk kialkudni a Tagság részére.

A díjtámogatás mértéke 2019-ben is várhatóan változatlan marad a 2018-ban elérthez képest, amely az „A” típusnál (összkockázatú – fagyok (téli, tavaszi, őszi) jég, tűz, vihar, aszály, felhőszakadás) 65%-os mértékű, a „B” ill. „C” típusnál pedig 40%-os volt.

A keretösszeget megnövelték 1 Mrd. forinttal, ez mindenképpen jó hír a termelőknek, mert így összesen 5 Mrd. Ft kerülhet kifizetésre.

 

UTASBIZTOSÍTÁS:

NOOK-2019 kóddal 10%-os kedvezmény a Kamara tagjainak a www.biztositas.hu portálon bármely biztosítónál. (A portál cégünk on-line cége, így tudjuk ezt a kedvezményt nyújtani a Tagságnak.)

Együttműködésüket előre is köszönöm!

Varga Zsolt

Értékesítési Vezető

GrECo JLT Hungary Biztosítási Alkusz Kft.

Új címünk:

H-1113 Budapest

Nagyszőlős u. 11-15.

Tel.: +36 1 206 91 29

Mob.: + 36 20 292 3373

Fax: +36 1 206 91 02

mailto: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.greco-jlt.com

www.jltgroup.com

 

Magyar Díszfaiskolások Egyesülete

 

Eseménynaptár

Felügyelői körzetek

Felügyelői körzetek 2019 v2 Vas megye

Vas Megyei Kormányhivatal Növény- és talajvédelmi Osztály

Vas megye méhsürüség

mehsuruseg [320x200]

Média partnerünk

banner-280x320

Partnereink

Ügyvédünk:

Börzsönyiné Dr. Kiricsi Szilvia

30 6865013

Üzemorvosunk:

Dr. Bakó Ildikó  30 9367266

Új Veszélyes kártevők

1242238532955189965Biohazard.svg.med

Előrejelzés

   Elorejelzes kicsi

 

PEST monitor

Google Maps logo

Sajtó szoba